+44 (0)1843 869171

Back to top
Hilderstone College - Logo

Hilderstone College: een officieel erkende Engelse talenschool

Hilderstone College, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een zogenaamd state college, een door de overheid gefinancierd college, gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige Engelse taalcursussen voor volwassen studenten en docenten van over de hele wereld.

Het College is erkend door de British Council en lid van English UK en IALC, waardoor we kunnen samenwerken met bedrijven, ambassades, universiteiten en hogescholen over de hele wereld.

Onze kleine klassen en hooggekwalificeerde docenten zorgen ervoor dat onze Engelse taalcursussen van de hoogste kwaliteit zijn, waarbij onze studenten kunnen profiteren van ons volledig uitgeruste moderne mediatheek, een restaurant met internationale keuken, gratis Wi-Fi, een druk programma met sociale activiteiten, optionele excursies in het weekend en een prima verblijf bij een gastgezin.

Engelse taalcursussen

Onze Engelse taalcursussen bestaan doorgaans uit minimaal 21 lesuren per week met de mogelijkheid tot uitbreiding van maximaal 14 uur begeleide zelfstudie. Onze cursussen zijn bedoeld voor buitenlandse studenten om Engels te leren van basisniveau tot gevorderd niveau.

Hilderstone College biedt een breed scala aan cursussen die vrij toegankelijk zijn voor volwassenen, waaronder:

 • Intensieve cursus Engels
 • Academische Engelse en IELTS-cursussen
 • Cambridge English CAE en FCE Preparation Courses
 • Engelse lessen voor individuen (1 op 1)
 • Online cursussen
 • Minimum leeftijd 16
 • Maximale klassengrootte 14
 • Gemiddelde klassengrootte 7

Speciale cursussen:

 • Bijscholing voor docenten
 • Engels voor groepen - leeftijd 16+
 • Engels voor groepen middelbare scholieren in schoolverband – leeftijd 11+
Hilderstone College - Main Image

Studenten in het studiecentrum

Gelegen in Broadstairs, Kent

Hilderstone College ligt in Broadstairs, een pittoreske badplaats aan de zuidoostkust van Engeland en is eenvoudig te bereiken vanaf de Kanaaltunnel en de haven van Dover. Het ligt 110 km bij Londen vandaan: 80 minuten met de hogesnelheidstrein. In 30 minuten ben je in de historische stad Canterbury.

Broadstairs is een vriendelijke gezinsbadplaats. Er zijn tal van voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, koffiebars en pubs. Daarbij kent Broadstairs een mooie en natuurlijke boulevard. Niet ver van het college is een modern winkelcentrum, zijn er bioscopen, zwembaden, parken en sportfaciliteiten. Broadstairs heeft nog veel weg van het Broadstairs waar de schrijver Charles Dickens zo van hield. De beroemde Engelse schrijver bracht verschillende zomers door in de badplaats. Het beroemde ‘Bleak House’ kijkt uit over de baai en het Dickens House-museum is zeker een bezoek waard.

Faciliteiten

Hilderstone College biedt een breed scala aan uitstekende faciliteiten, waaronder:

 • Grote gemeenschappelijke ruimte
 • Gratis wifi
 • Restaurant
 • Pooltafel
 • Tafeltennis
 • Gebruik van een grote zaal / theater op het terrein.

De studenten kunnen gebruikmaken van het brede scala aan verschillende materialen die beschikbaar zijn in onze mediatheek. De studenten ontvangen tevens een Google for Education-account waarmee ze in staat zijn te communiceren met docenten en medestudenten, aan opdrachten te werken en documenten op te slaan.

Hilderstone College - Main Image

Westwood Cross winkelcentrum / Londen / Studenten bij Royal Albion Hotel

Accommodatie

Wij bieden comfortabele homestay-accommodatie met eigen slaapkamer bij een vriendelijk, zorgzaam gastgezin op loopafstand van het college. De slaapkamer is, naast een bed, voorzien van een opbergruimte voor kleding. Ook staat er in de kamer of elders bij het gastgezin een bureau welke kan worden gebruikt voor het maken van huiswerk. Doordeweeks zal er voor ontbijt en een avondmaaltijd worden gezorgd en in het weekend voor alle maaltijden.

Sociale activiteiten

Naast de dagelijkse lessen is er een uitgebreid facultatief programma met activiteiten in de namiddag en avond. Ook wordt er iedere week een andere dag- en een middag-excursie georganiseerd. Dit is een goede manier om je medestudenten en klasgenoten van over de hele wereld in een informele setting beter te leren kennen.

Reizen naar het Verenigd Koninkrijk

U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van uw reisarrangement. We raden alle studenten aan een reisen medische verzekering af te sluiten voordat ze naar het Verenigd Koninkrijk vertrekken.

Voor meer informatie, bezoek onze hoofdwebsite hilderstonecollege.com.